duminică, 16 august 2009

In cautarea vocatiei...


Sunt momente in viata cand dintr-un motiv sau altul ajungem sa ne punem tot felul de intrebari... poate nu pentru a ne da un raspuns,ci pentru a auzi intrebarea..."Ce caut pe pamant?".Asta este intrebare pe care odata,nu de mult,mi-am pus-o si eu...Inca nu i-am gasit raspunsul,sau inca nu sunt sigura ca acela este raspunsul...Fiecare are o menire pe care si-o descopera mai devreme sau mai tarziu.Ovidiu,este o alta persoana care isi pune aceasta intrebare...Inca nu i-a gasit un raspuns,dar ar trebui sa fie constient ca va fi un jurnalist foarte bun,ca are toata viata in fata si,va veni momentul cand va spune:intotdeauna am avut ceva de pret;oriunde,oricand,in orice situatie...un suflet mare,pe care unii l-au apreciat,altii doar s-au folosit,dar care atunci cand a fost lovit nu a sangerat,ci s-a luminat!

Duta Ovidiu-Ionel: m-am redus la minim

Duta Ovidiu-Ionel: incerc sa imi gasesc o cale, o menire ceva

Duta Ovidiu-Ionel: in fiecare zi ma tot gandesc ce caut pe pamant

Ana Maria: nu crezi ca ar fi mai bine sa lasi totul sa curga de la sine si sa te bucuri de orice moment?

Ana Maria: fie el si de tristete?

Ana Maria: stii ca ce nu te doboara,te face mai puternic

Duta Ovidiu-Ionel: cam asta este, doar tristete am eu parte

Duta Ovidiu-Ionel: ce nu ma doboara, incearca pana ma extermina, sau incearca pana vede ca reuseste

Duta Ovidiu-Ionel: pai

Duta Ovidiu-Ionel: m-o pus cine m-o fi pus sa nu ascult de ratiune si sa ma indragostesc

Ana Maria:hai mai ca nu e un lucru rau

Duta Ovidiu-Ionel: atunci nu a fost

Duta Ovidiu-Ionel: eram cel mai fericit om din lume

Duta Ovidiu-Ionel: dar cand iubirea ti se duce intr-o clipita

Duta Ovidiu-Ionel: regreti amarnic

Asta inseamna sa iubesti si sa nu poti fi cu persoana iubita.De ce?Pentru ca altul ti-a luat-o inainte...Pentru ca nu ai avut taria sa lupti pentru iubirea ei...Pentru ca banii lui l-au ajutat nu sa ii cumpere iubirea,ci sa negocieze dragostea...Pentru ca a preferat poate sa nu piarda cel mai bun prieten...Pentru ca...

Ar mai fi multi "pentru ca"probabil,dar odata ce s-a terminat nu are rost sa te mai gandesti la motivele pentru care acum esti fata in fata cu ea si nu poti sa o atingi,nu poti sa o saruti,nici macar "te iubesc!"nu-i poti spune...Te uiti la ea,in jurul tau,si iti dai seama ca odata cu apusul soarelui este din ce in ce mai departe de tine...Numai in vis puteti fi impreuna,va puteti iubi,sunteti o singura fiinta.Acolo traiesti cele mai palpitante si cele mai dulci momente cu ea pana in zori,cand razele soarelui iti mangaie obrazul si te anunta ca visul s-a sfarsit...

Nu dispera!Sa stii ca dragostea pe care o daruim mai departe este singura pe care o pastram pentru noi!Nu uita ca sufletul nu ti-l poate schimba nimeni oricat de mult ar vrea!Zambeste si traieste-ti viata fara reguli,fara regrete,fara nicio urma de tristete...Viata e unica!

Un comentariu:

  1. Acest flacau Ovidiu sa multumeasca cerului pentru ce prietene a primit de la Domnul, in loc sa mai stea posomorat, sa inceapa sa isi multumeasca si sa le multumeasca pentru toata grija si prietenia pe care i-o acorda...daca nu are parte de iubire ca toti ceilalti, el are parte de cea mai frumoasa prietenie din lume, are parte de atatea fete care tin la el pentru cine este si nu ce are in banca. Fii sanatos flacaule, lumea tine la tine, autorul textului fiind una din lumea mare. Sa traiasca amandoi.

    RăspundețiȘtergere